Kiemelt ajánlatok

Hanga Vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Bónom-zugi nyaraló

Csali Vendégház Tisza-tó

Legénd Üdülőfalu

Szalóki Üdülőház

Margaréta Apartman Ház

Életfa vendégház

Spirit Apartman

Puskás Vendégház és Családi Pince

Két Jóbarát Apartmanház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Fekete Macska Panzió

Platán Panzió

Garzó Tanya Vendégház

Elisabeth apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Kőtenger Panzió

Györöki Ifitábor (Zalai Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány)

Zala megye, Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10.

Gyermeküdültetés, rászoruló gyermekek támogatása

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Kovács Krisztina
Telefon: 06/92/312-770
Mobil: 06/30-8248-348
E-mail cím: info@gyorokiifitabor.hu
Weboldal: www.gyorokiifitabor.hu

Szálláshely bemutatása:

A Zalai Gyermek és Ifjúsági Közalapítványt a Zalai Megyei Közgyűlés (jogelődje a Zala Megyei Tanács) 1990-ben alapította. Az Alapító Okiratban feladatul jelölte meg: hátrányos helyzetű és tehetséges gyermekek, fiatalok, közösségek támogatását, a nyári táborozás feltételeinek megteremtését, lebonyolítását, a rászoruló zalai gyermekek anyagi támogatásával.

Közalapítványunk legfőbb tevékenységi területe a zalai gyermekek kedvezményes üdülésének, üdültetésének a megszervezése és lebonyolítása. A Közalapítvány tulajdonában lévő Györöki Ifitáborban 218 fő gyermek, fiatal üdülhet naponta, a szezonban (május 01 - szeptember 30). Közalapítványunk legfőbb tevékenységi területe a zalai gyermekek kedvezményes üdülésének, üdültetésének a megszervezése és lebonyolítása, Balaton - parti tábor üzemeltetésének biztosítása, folyamatos és zavartalan működésének bonyolítása.

Minden évben összeállítjuk a Gyermekprogramok c. tájékoztató füzetet, melyet eljuttatunk a megyében működő általános és középiskolákba, polgármesteri hivatalokba, karitatív és civil szervezetekhez. Részletesen ismertetjük a táborokra érvényes üdülési ajánlatunkat, a Gyermek Művészeti Találkozó és Gyermekalkotások Kiállítása programját. Itt tesszük közzé a Közösségi és Egyéni díjak pályázati anyagát a nevezési lapokkal együtt.

A tárgyi feltételek biztosításán túl szervezzük az üdültetés előkészítés egyéb teendőit. Így a szálláshelyek feltöltését, szaktáborok helybiztosítását, programszervezők és egyéb szolgáltatói szerződések megkötését. A kedvezményes gyermeküdültetés anyagi fedezetét úgy tudjuk biztosítani, hogy kapacitásunk egy részét kereskedelmi áron kül- és belföldi csoportok részére értékesítjük. A nyári táborozást programokkal bővítjük. A szezon előtt csoportok 1 - 3 napos kirándulásának szálláshelye Balaton - parti táborunk.

Nemzetközi kapcsolatunkat már évek óta az alsó - ausztriai ifjúsági referaturával van.
Részt vettünk a tehetséges zalai gyermekek versenyének lebonyolításában és részben a díjazottak, s más fiatalokból összeállított csoportunk képviselte megyénket a kremsi nemzetközi táborban.

A Zalai Gyermekek Művészeti Találkozóját és Gyermekalkotások Kiállítását immár XV. alkalommal hirdettük meg.

A Zalai Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány 1998. óta kiemelten közhasznú szervezet.
A Közalapítvány vezetői és dolgozói a zalai gyermekek érdekeit szem előtt tartva végzik felelősségteljes munkájukat. Igyekeznek a Közalapítvány lehetőségeit, pénzeszközeit gyarapítani úgy, hogy minél szélesebb körben tudják a gyermekek igényeit kiszolgálni.


   


Vissza a kereséshez »